Vali Kılıç TEKNOKENT’ te Genç Girişimcilerle Buluştu

Vali Kılıç TEKNOKENT’ te Genç Girişimcilerle Buluştu

Valiliğimizin koordinasyonunda Kosgeb İl Müdürlüğü ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi işbirliğinde Bolu Teknokent’te düzenlenen programa; Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, Kosgeb İl Müdürü Abdurrahman Usta, Bolu Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Mustafa İmren ve Teknokent’te faaliyet gösteren firma temsilcileri katıldı.

Firma temsilcilerinden araştırma, geliştirme, inovasyon ve yazılım projeleri hakkında detaylı bilgiler alan Vali Kılıç,” Teknokent’te devletimizin sizlere sağlamış olduğu destekler aracılığıyla yeni nesil teknolojileri, fikirlerinizi, bilgilerinizi ve tecrübelerinizi bir araya getirmek suretiyle geleceğe yön veren milli ve yerli projeleri hayata geçiriyorsunuz. Burada ülkemizin önünü daha da fazla açacak katma değerli, yüksek teknolojili ürünler ve yazılımlar geliştireceğinize yürekten inanıyorum. Sizler gibi değerli genç girişimcilerimizin bu önemli çalışmalarını her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Başarılarınızın devamını diliyorum “dedi.

Bolu Teknokent hakkında sunum yapan Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Mustafa İmren, Teknokent içerisinde faaliyet gösteren firmalara sağlanan imkanlar ile devletimizin  sunduğu hibe ve destekler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Programın akabinde Vali Kılıç, Kosgeb Ar-Ge İnovasyon Destek Programı’ndan faydalanan firmaları ziyaret etti.

Galeri

Siz de Teknokent Bolu’da Yerinizi Alın

Teknokent Bolu’da yerinizi almak için hemen başvurun...